In de collectie van b nosy zijn jurkjes erg populair. Eigenlijk in elke collectie zie je de b nosy jurk terugkomen. Er is dus ook meer dan genoeg keuze voor het kiezen uit hippe-, kleurrijke-, maar ook stoere- jurkjes. Je kunt het niet bedenken en b nosy heeft het weer ontworpen. Printjes zijn dan ook geen onbekend terrein voor b nosy. Ze ontwerpen het bijpassende jurkje voor jouw kind in de juiste stijl. Ook afgelopen zomercollectie was er weer een geslaagde b nosy jurk die erg populair bleek. Dit bleek het jurkje met de retro look te zijn. Waarin b nosy zich onder ander in onderscheid zijn dus de looks, maar vooral ook de comfortabiliteit. Je kind zal niet snel het kledingstuk uit willen doen, omdat het niet lekker zit! Daarnaast zijn de kledingstukken helemaal niet duur waardoor zowel het kind als de ouders van het kind enorm tevreden zijn over het merk.

 

Het merk schikt zich uitermate voor het mixen van verschillende kledingstukken. De collecties worden ontworpen met in het achterhoofd dat het gemakkelijk te matchen moet zijn met andere kleding. In dit artikel wordt de nadruk gelegd op de b nosy jurk, maar dat is niet alles. B nosy verkoopt op deze manier ook vestjes, broekjes, jasjes en nog veel en veel meer. Ook kunnen deze jurkjes gematcht worden met bijvoorbeeld zo’n jasje of vestje waardoor het bijvoorbeeld stoerder of frisser oogt.

 

Net als de collectie van de jurkjes zijn er ook enorm veel rokjes die dezelfde positieve eigenschappen hebben zoals de jurkjes die hebben. Het hippe outfit kan dus zonder moeite samengesteld worden bij b nosy.

 

De collecties zijn dus niet alleen enorm breed, maar het heeft een ander opmerkelijk en positieve eigenschap. Normaal gesproken brengt een merk elk seizoen een nieuwe collectie uit. B nosy doet dit vaker per seizoen waardoor de kans nog groter is dat er iets voor je kind tussen zal zitten!