Geen zin om zelf eten te koken? Dan is een makkelijke uitkomst natuurlijk het bestellen van eten. Maar wat zijn nou de lekkerste gerechten om te bestellen? Wij hebben een aantal van onze favorieten voor je op een rijtje gezet!

 

Pizza bestellen

Wanneer je denkt aan eten bestellen, denk je al snel aan pizza. Veel mensen bestellen namelijk regelmatig pizza bij bekende fastfoodketens. Denk bijvoorbeeld aan Domino’s of New York Pizza. Je kunt echter ook pizza bestellen bij Woodstone Pizza Alphen aan den Rijn, een echt restaurant! De pizza’s van een fastfoodketen zijn vaak erg vettig en ongezond. Meestal gaat het hierbij om Amerikaanse pizza’s. De pizza’s uit een restaurant zijn vaak echter Italiaanse pizza’s! Deze zijn een stuk gezonder. Ook heb je bij een pizzarestaurant keuze uit meer soorten pizza’s, in plaats van enkel de standaard pizza salami en hawaii. Daarnaast kun je bij een Italiaans pizza restaurant vaak ook zaken zoals pasta bestellen. Als je dus echt wilt genieten, kies dan voor pizza uit een restaurant in plaats van fastfoodketen.

 

Friet bestellen

Nog een gerecht dat erg vaak wordt besteld; een simpel frietje. Hierbij heb je wederom verschillende opties. Zo kun je friet plus een snack halen bij de lokale friettent om de hoek. Je kunt er ook voor kiezen friet af te halen bij een drive-through van een fastfoodketen. Voorbeelden hiervan zijn McDonalds en KFC. Wederom kun je er echter ook voor kiezen friet te bestellen bij een echt restaurant. Vergeet die kroket of kipnuggets, maar ga bijvoorbeeld voor een malse biefstuk bij je friet!

 

Aziatisch eten bestellen

Dit rijtje kan natuurlijk niet compleet zijn zonder Aziatisch eten. Wij Nederlanders zijn er namelijk dol op! De afhaalchinees is voor bijna iedereen wel bekend terrein. Andere alternatieven zijn wokrestaurants met een bezorgservice, en natuurlijk sushi!

 

Conclusie: kijk verder dan je neus lang is!

Naast de bovenstaande drie voorbeelden zijn de mogelijkheden natuurlijk eindeloos betreft het bestellen en afhalen van eten. Kijk dus wat verder dan de standaard pizza bezorgservice of lokale friettent. Tegenwoordig bezorgen de meeste restaurants namelijk ook eten! Voor iedereen is er dus wel wat te vinden.