Het is weer bijna zo ver, de carnaval is in zicht. En dat betekent ook dat er weer nagedacht moet worden over de meest creatieve en kleurrijke outfits, zodat je ook dit jaar weer kan schitteren. Is je inspiratie na al die jaren op? En weet je echt niet meer wat je aan moet trekken. Lees dan dit artikel en laat je volop inspireren!

De trends van 2018

 

Je wilt natuurlijk zo up-to-date mogelijk voor de dag komen. Maar wat zijn dit jaar de trends? Waar kan je mee opvallen? Vorig jaar was natuurlijk volop Trump in beeld, maar ook dit jaar is Donald Trump een carnavalstrend. Naast Trump is een veelvoorkomend outfit de ‘me-too’ trend. Maar ook de panda’s waren groot in het nieuws, dus haal je pandapak vooral uit de kast.

 

Wees origineel

Je kunt kijken naar de trends van het jaar, maar je kunt je er juist ook vanaf zetten. Want met trends gaat iedereen mee, terwijl als je niet de trends volgt, je misschien wel echt een uniek pak aan hebt. Blijf dicht bij jezelf en ga er eens goed over nadenken. Wat past bij jou of wat vinden mensen grappig aan je? Misschien kun je daar wel iets mee!

 

Less is more

Soms willen we te groots uitpakken, terwijl ‘less is more’ vaker opgaat. Je kunt ook origineel en uniek zijn zonder al die feestartikelen. Het belangrijkste is dat je iets kiest waar je je blij bij voelt en waar je al die dagen in gezien wilt worden. Want uiteindelijk ben jezelf degene die er de hele week in moet lopen!