Het is weer tijd. Valentijnsdag, hij is jarig, jullie jubileum of gewoon uit het niks een leuk cadeautje. Je hebt een origineel cadeautje nodig want het verjaardagscadeau voor je man moet wel enorm leuk zijn natuurlijk! Daar gaan we je mee helpen.

 

Een echt origineel cadeau

Een origineel cadeau bedenken voor elke man is moeilijk. Elke man is anders en wilt daarom ook wat anders. Veel mannen zeggen dat het ze niet uitmaakt wat ze krijgen maar niets is minder waar! Ze weten zelf alleen nog niet zo goed wat ze willen en dus moet jij dat gaan bedenken voor hun.

 

Luister naar wat hij zegt

Heel vaak geven mannen al hints van wat ze willen maar worden ze niet opgepikt. Dat kunnen kleine hints zijn zoals “die schoenen zijn echt mooi” maar ze kunnen ook direct zeggen “ik wil die schoenen”. Daarom moet je goed luisteren naar wat hij voor zijn verjaardag allemaal zegt. Daar kan je vaak al goede cadeau tips uithalen.

 

Wat vindt hij leuk om te doen

Als hij een keukenprins is, is het misschien een leuk idee om een keukenset voor hem te kopen. Messen, een snijplank en een origineel schortje bijvoorbeeld! Is hij een enorme voetbalfan, dan kan je misschien een tenue voor hem kopen van zijn favoriete club. Houdt hij van gamen, koop dan een nieuw spelletje voor hem of speciale in game content. Houdt hij ervan om elk weekend wat te gaan drinken met zijn vrienden, koop dan een lekker bierpakket voor hem!

 

Je weet echt niet wat hij leuk vindt

Geen zorgen! Je zal niet de enige zijn die niet weet wat hij wilt hebben. Daarom hebben we een paar dingen die elke man wel leuk zal vinden! Elke man houdt van een lekker geurtje, een drankje wat hij vaak drinkt, een lekker douche pakket of leuke sieraden!

 

Ben op tijd

Wat zou het toch vervelend zijn als je verjaardagscadeautje voor hem niet op tijd binnen komt of niet meer in de winkel te vinden is! Ga daarom ruim op tijd zoeken naar het ideale cadeau voor hem! Dat geldt niet alleen voor zijn verjaardag. Ook voor jullie jubileum, valentijnsdag, oud en nieuw en alle andere feesten.