Het mooie weer komt er weer aan dat betekent dus dat de kinderen heerlijk met buitenspeelgoed kunnen spelen. Maar wat is nou leuk voor in de tuin?

Kinderen kunnen lekker actief doen met een speelhuisje of op de schommel. De huisjes zijn voor elke tuin geschikt. Of deze nou groot of klein is, er is altijd wel een geschikt huisje te vinden. Door de vele accessoires is elk speelhuisje ook naar hartenlust aan te passen. Glijbanen zijn een logische keus als het op accessoires aankomt, maar er is veel meer mogelijk. Wat te denken van een brievenbus, een verrekijker, bloembakken en vlaggen.
Ook trampolines zijn zeer in trek bij kinderen. Dit buitenspeelgoed komt in verschillende soorten en maten. Zo zijn ze verkrijgbaar in een ronde en vierkante vorm. Voor extra veiligheid kan er gekozen worden voor een veiligheidsnet zodat kinderen niet van de trampoline kunnen af vallen. Om de trampolines extra bescherming te geven en de levensduur te vergroten zijn er afdekhoezen beschikbaar. Deze beschermen tegen de regen en takken die naar beneden vallen.
Voor wie genoeg ruimte heeft zijn er ook voetbaldoeltjes te krijgen. Door de stevigheid van de doeltjes gaan ze jaren mee. Let ook op de keuring van het voetbaldoel, dit biedt garantie dat het doeltje veilig is te gebruiken.
Diegene die extra luxe wil in de tuin kan gaan voor een opblaasbare jacuzzi of zwembad in de tuin. De Jacuzzi’s zijn verwarmd, waardoor deze het hele jaar door te gebruiken zijn. Door het interne reinigingssysteem zal het bad en de apparatuur lang mee gaan. Voor jacuzzi’s zijn ontzettend veel accessoires te krijgen. Denk aan een voetenbadje, dit voorkomt dat het bad vies wordt wanneer er in het bad wordt gestapt. Wie lekker wil eten en drinken in het bad kan een spa bar overwegen. Door de verschillende vakken in dit drijvende dienblad, kan er rustig gegeten en gedronken worden terwijl je heerlijk aan het ontspannen bent.

 

Voor meer informatie over buitenspeelgoed kunt u kijken op de website van Buitenspeelgoed.nl