De leukste periode van het jaar komt er weer aan. Kerst! Kerst draait om gezelligheid en lekker eten. Daarnaast worden er heel veel feestjes gehouden in de kerstperiode. Kerstfeestjes zijn niet zomaar geregeld. Een belangrijk aspect is het entertainment. Enkele entertainment creëert namelijk al veel sfeer en gezelligheid. Hier dus enkele tips en ideeën voor entertainment.

 

De Kerst familie

Een van de populairste vormen van entertainment is het huren van de kerst familie. Je moet dan denken aan de Kerstman met zijn elfjes en rendieren. Het is wel zo dat de Kerst familie meer gericht zijn op kinderen. Omdat ze heel erg populair zijn kan je ze door heel het land vinden. Je kiest dan voor een van die drie of gewoon voor allemaal. Daarnaast is het leuk om te weten dat je niet alleen rendieren kostuums kunt huren maar ook echte rendieren. Zo krijg je een realistische Kerst beleving.

 

(Kerst) DJ

Voor de feestgangers is er natuurlijk muziek nodig. Zangers zijn meestal veel te duur, daarom wordt er gekozen voor een DJ. Met een DJ breng je gelijk de feestsfeer in de zaal. Het handigste eraan is dat je zelf verzoeken of lijsten van muziek door kunt geven. Zo is er altijd wel passende muziek. Maar om in de Kerstmood te komen kan je zelfs een Kerst DJ huren! Daarnaast zorgen de meeste DJ’s voor hun eigen aankleding. Dus wordt er een taak uit handen genomen. Met een DJ is jouw feest helemaal compleet.

 

Kerstkoor

Natuurlijk is Kerst niet compleet zonder koor. Voor de iets chiquere feestjes of diners is het leuk om een Kerstkoor te laten komen. Zo krijg je toch nog een feeststemming op kantoor. Verder zijn de koren er in verschillende maten. Je kan kiezen van een paar mensen tot een grote groep van 30 man. Wel is het belangrijk om te weten hoe groter de groep hoe duurder de prijs. Zo krijgt een zakelijk feestje toch zo een feestsfeer.

 

(Levende) Kerststal

Daarnaast is er geen Kerst zonder Kerststal. De stal is namelijk een oude Kersttraditie. In de Kerstperiode zie je namelijk in elke stad wel een Kerststal op straat. Soms zelfs levend! Zo kan je zo een stal zelfs huren om het kantoor op te pimpen. Het is wel veel leuker als er levende dieren en mensen instaan. Voor hele dagen is dat niet mogelijk, omdat dat slecht is voor het welzijn van de dieren. Het is bijvoorbeeld dan wel mogelijk tijdens een feest of borrel een levende Kerststal neer te zetten. Zo sta je dichter bij Kerstmis.