Design, kwaliteit, comfort en goede service is ons streven

De beslissing is genomen, het is tijd om een frisse wind door uw interieur te laten waaien. Maar waar kiest u voor? Goedkoop en hip of kwaliteit, duurzaam en tijdloos? Kiest u voor het laatste dan bent u bij Woonwinkel Twente aan het juiste adres voor het beste interieuradvies in Twente.

 

Wat bij ons bovenaan staat is, mooi design, kwaliteit, comfort en goede service.

 

Loopt u gerust rond en ga vooral veel proef zitten op de vele banken en fauteuils en u zult merken dat het zitcomfort erg hoog is.

 

Mooie rijke stoffen of misschien kiest u toch voor mooi leder.

 

Het gebruik van kwalitatief goed vulmateriaal is minstens zo belangrijk als de bekleding. Dit zorgt er namelijk voor dat dit niet alleen voor een optimaal zitconform zorgt, maar ook dat u langer van uw nieuwe aankoop kunt genieten.

 

Maar ook mooie tafels, tv meubelen of kasten van massief hout. Ieder meubel is uniek vanwege de verschillende houtsoorten.

 

Ook voor de industriële liefhebber is er genoeg keuze. Mooie bijzettafeltjes van staal maar ook eetkamertafels van staal in combinatie met hout.

 

Denkt u ook eens aan een mooi wollen kleed. Het kleed de ruimte gelijk aan en geeft het een warme luxe uitstraling. Het voordeel van wol is dat het vuil afstotend is en dus minder onderhoud nodig heeft dan u denkt.

 

Met het gebruik van kussens geeft u uw interieur een eigen sfeer. Maak gebruik van verschillende dessins en stoffen om het wat spannender te maken. U kunt er ook aandenken om in de herfst en winter voor donkere kleuren te kiezen en in de lente en zomer voor lichtere kleuren.

 

https://www.wessels-wonen.nl/images/collectie/wonen/chabon-liggend.jpg