Een simpel speeltoestel is voor de jongsten vaak al genoeg om zich uren te vermaken, maar een uniek speeltoestel is voor elk kind helemaal geweldig. Of het nou in een park, dierentuin, speeltuin of zelfs bij een restaurant is, het zorgt ervoor dat je geen kind aan ze hebt.

 

RVS glijbanen

Het klinkt misschien niet heel speciaal, een glijbaan. Maar een RVS glijbaan is wat anders dan de doorsnee glijbaan. Door het materiaal, RVS, zijn er veel verschillende mogelijkheden, waardoor je van een simpele glijbaan een uniek speeltoestel kunt maken. Daarnaast is het materiaal ideaal voor speeltoestellen. Je herkent vast wel het statische gevoel dat plastic glijbanen geven. Bij deze glijbanen heeft een kind hier geen last van.

 

Daarnaast is het materiaal erg veilig. Zo splintert of scheurt het materiaal niet. Verder verkleurt of breekt het ook niet. De glijbanen kunnen uit één stuk gelast worden, waardoor de kinderen nergens kunnen blijven haken of zich pijn kunnen doen. Een RVS glijbaan zorgt voor optimaal speelplezier dus!

 

Toepassingen

Doordat het zo bewerkbaar is, zijn er eindeloos veel toepassingen mogelijk voor een RVS glijbaan. Zo kunnen deze glijbanen bijvoorbeeld in een restaurant, park, dierentuin, speeltuin of op welke plek dan ook geplaatst worden. Een glijbaan is mogelijk in combinatie met een compleet speeltoestel of met alleen een trap.

 

Ook een toepassing in de natuur is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een heuvel in een bos. Een trap is hierbij niet nodig. De glijbaan wordt tegen de heuvel aan geplaatst. Een combinatie van natuur en eindeloos veel speelplezier voor kinderen ontstaat.

 

Glijbaan naar wens

Zoals we net al benoemden, is een RVS glijbaan iets anders dan de gemiddelde glijbaan. Deze glijbanen kunnen op maat worden gemaakt, bijvoorbeeld in een restaurant, waardoor jij in jouw bedrijf een unieke speelplek voor de kinderen creëert. Het bedrijf IJslander is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in speeltoestellen en ook in glijbanen.

 

Een glijbaan op maat is dan ook geen probleem voor dit bedrijf.