Wanneer je op wintersport gaat wil je natuurlijk niet in een dertien-in-een-dozijn jas skiën. Daarom kiezen mensen vaak voor vrolijke kleuren jassen of valt de keuze op een jas met gekke patronen. Dat is natuurlijk ook handig voor je vrienden of familie, want zo kunnen ze je zowel op de piste als in de aprés ski gemakkelijk herkennen. Een merk dat je kan helpen bij het vinden van een hele eigen stijl is Poederbaas. Dit merk is gericht op kleurrijke en vrolijke gebreide mutsen voor de wintersport. Ze hebben een zeer breed aanbod en ze zijn geschikt voor man, vrouw, jong en oud. Dat maakt dit merk dan ook een zeer geschikt merk voor elke wintersport!

 

Wat is Poederbaas voor een merk?

Poederbaas is een Nederlands merk, opgericht door een groep vrienden die elkaar kennen van het off piste skiën. Op basis van hun liefde voor skieen hebben zij dit merk opgericht. De mutsen van Poederbaas worden met de hand gebreid en via diverse webshop aangeboden. Mensen kiezen tegenwoordig vaak voor een merk met een verhaal. Een merk dat bijvoorbeeld duurzaam is of dat uit een liefde voor iets is opgericht .Dat maakt dit merk dan ook een van de populairdere nieuwe merken op het gebied van mutsen. Daarnaast is de kwaliteit ook nog eens hoog en kunnen de mutsen zelfs op maat worden gemaakt!

 

Poederbaas mutsen op maat

Het leuke aan de Poederbaas mutsen is niet alleen dat je ze gemakkelijk kunt bestellen en dat ze in allerlei soorten en maten verkrijgbaar zijn. Ook kun je de mutsen van Poederbaas namelijk gemakkelijk naar eigen inzicht laten ontwerpen. Je kunt eigen opdrukken gebruiken, of zelf een woord op de voorkant laten breien. Op die manier heb jij een muts die echt helemaal van jou is en die ook nog eens uniek is!

 

Die authenticiteit en natuurlijk het goede verhaal van de skivrienden, maakt Poederbaas dan ook een goed merk dat vooral door veel jongeren gedragen wordt. Je kunt de muts gemakkelijk op maat maken via de website. Je kiest vervolgens zelf een motief en daarna kun je de maten en kleuren invullen. Wil je graag een eigen motief of extra toevoegingen? Dan kan dat ook nog. Zodra je al die elementen hebt ingediend zal de zelfgemaakte muts zo snel mogelijk naar je toe komen!

 

Overige producten

Natuurlijk verkoopt Poederbaas naast mutsen ook andere producten. Zo hebben ze kleurrijke ski sokken van hoge kwaliteit. Hierbij krijg je extra bescherming voor de schenen, hak en ondervoeten. Daardoor sta je prettiger in je ski- of snowboardschoenen. ook verkopen ze thermoshirts of ondershirts die je gemakkelijk onder de ski jas kunt dragen of los kunt dragen wanneer je gaat aprés skiën. De webstore van dit merk is dan ook een plek waar je voor al jouw hoge kwaliteit producten, met een verhaal, terecht kunt.

 

Het merk is Nederlands en daarom vind je in Nederland ook al een aantal fysieke winkels waar je de mutsen, shirts en sokken in verscheidene kleuren en maten al kunt bestellen. Op die manier heb je dan ook een goed beeld van de mogelijkheden en kun je in de winkel om advies vragen.

 

Poederbaas koop je bij Sportief Tilburg!

 

poederbaas muts