Er zijn verschillende manieren om je seksleven spannender te maken of nieuw leven in te blazen. Het is natuurlijk voor iedereen anders. Voor de een is het spannend om buiten seks te hebben en voor een ander het gebruik maken van seksspeeltjes. Seksspeeltjes kunnen waarde toevoegen aan je seksleven. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je open staat voor het gebruiken seksspeeltjes. Seksspeeltjes kun je gebruiken met je partner of alleen. Er zijn verschillende soorten seksspeeltjes beschikbaar. Een seksspeeltje dat je kan gebruiken om je seksleven spannender te maken is een anaal dildo.

Anaal dildo

Om te beginnen is een anaal dildo voor anale seks. Met andere woorden een dildo voor het penetreren van de anus. Misschien denk je wel, is dat iets voor mij of durf ik dat wel aan? Of waarom zou ik dat gebruiken? Anale seks kan een heerlijk en hevige orgasme geven. Een anaal dildo kan hierbij helpen. Er zijn anale dildo’s in verschillende soorten, vormen en maten. Het is maar net wat je wilt of durft te gebruiken.

Keuze

Maar waar moet je beginnen? Er zijn zoveel soorten dildo’s te koop dat je niet weet waar je moet beginnen. Geen nood! Om te beginnen is een anaal dildo met een smalle vorm handig. Wil en durf je een stapje verder gaan, dan kun je een dildo gebruiken met een ribbels of kralen. Een anaal dildo kun je ook kopen in vorm van een penis. Je kan kiezen voor een dildo van glas, als je voor hard gaat. Een dildo van rubber of siliconen is juist zachter.

Een anaal dildo kopen

En nu de volgende stap, namelijk het kopen van een anaal dildo. Een anaal dildo kopen kun je doen in een sexshop. In een sexshop kun je zien hoe een anaal dildo eruit ziet en wat bij je past. Een andere mogelijkheid is om online een anaal dildo te kopen. Het is belangrijk om glijmiddel te gebruiken voor anale seks, omdat de anus geen vocht bevat.