Hoe maak je jouw hoofdtelefoon ervaring perfect? Heb je liever een ontwerp die in je oor zit of dichtbij je oor? Wil je een diepe bas? Misschien wel gewoon een goedkope hoofdtelefoon waar goed geluid uitkomt en die bij je iPod past? Om wat meer te weten te komen over de betere hoofdtelefoons op de markt, kun je mijn lijst hieronder bekijken voor de beste oordoppen, hoofdtelefoons en meer.

 

  1. Shure Personal Audio E4c in-ears

Soms wil je het beste wat geld kan kopen. Als dit het geval is, dan is de Shure E4c het waard om te bekijken. Het integreert onderdelen die ontworpen zijn door professionele muzikanten om zo leuke muziek en andere audio in je geluidsisolerende bubbel te blazen. Het heeft een ontwerp waarbij de speaker in je oor zit, met een geluidsdriver van topkwaliteit en geavanceerde bas versterkende technologie. Met behulp van enkele typen hulzen die aanpasbaar zijn aan jouw oor kan je achtergrond geluiden neutraliseren. Het totale gewicht is iets meer dan 28 gram.

 

  1. Sennheiser HD280 Pro hoofdtelefoon

De HD280 Pro van Sennheis is van het type comfortabele, volledige grootte soort hoofdtelefoons die je opzet om de rest van de wereld te vergeten. Het gesloten koptelefoon ontwerp wordt gebruikt door professionals in studio’s of thuis door muziekliefhebbers. De koptelefoon biedt goede lineaire geluidsreproductie aan en levert een geweldige geluidsbereik, vooral in de midden tot hoge gebieden. De HD280 Pro is goed gebouwd en heeft een ruimtebesparend ontwerp met inklapbare koptelefoons. Hij weegt ongeveer 280 gram.

 

  1. Sony MDR-IF540RK koptelefoon

Sony’s MDR-IF540RK hoofdtelefoons gebruiken draadloze technologie om zo op 6 meter afstand van je geluidsbron nog te kunnen luisteren. De hoofdtelefoons bieden een mooi geluid voor de prijs die je betaald, waarbij alle bereiken een luisterervaring van kwaliteit geven. De hoofdtelefoon heeft oplaadbare batterijen en staat op een oplaadstandaard wanneer deze niet wordt gebruikt. Wanneer je de standaard aansluit op de geluidsbron, kan je deze ook als speaker gebruiken. De volumeknop bevindt zich aan de zijkant van de hoofdtelefoon zodat je niet hoeft op te staan van je bank.

  1. Sennheiser PXC250 hoofdtelefoon

Het voornaamste kenmerk van de Sennheiser PXC250 hoofdtelefoon is de goede ruisonderdrukking. Dit mini-stereo hoofdtelefoon ontwerp gebruikt een speciale geluidscompensatie technologie om de geluiden van de buitenwereld te blokkeren, zelfs in luidruchtige omgevingen. De hoofdtelefoon kan opgevouwen worden en is gemakkelijk weg te stoppen in een meegeleverd reistasje. De PXC250 gebruikt twee AAA batterijen voor de ruisonderdrukking, biedt gesloten oor ontwerp en weegt iets meer dan 56 gram.

 

  1. Sony MDR-EX71 Fontopia Earbuds

De Sony MDR-EX71 hoofdtelefoon behoort tot de wat gewonere hoofdtelefoons, desalniettemin is de geluidskwaliteit iedere euro waard. Deze hoofdtelefoon levert een goede luisterkwaliteit, vooral met de bas. Het kleine formaat maakt het tot een hoofdtelefoon die past bij je favoriete MP3 speler. De oordoppen zijn gemaakt van zacht silicone, waardoor ze comfortabel zijn voor lang luisteren waarbij de oordoppen voor in je oor zijn ontworpen. Drie verschillende groottes oordoppen maken ze meer aanpasbaar. Er wordt een hard hoesje meegeleverd voor de hoofdtelefoon van 2,8 gram.

 

Lees hier meer koptelefoon reviews.