Om een goede partij tafeltennis te spelen waarbij je met je flitsende service, je snelle forehand spin en je spetterende backhand je tegenstander kunt imponeren is het belangrijk dat je een goede tafeltennistafel hebt. Eentje waarbij jij al je skills kan laten zien! Er zijn verschillende dingen waarbij je aan moet denken bij een tafeltennistafel.

 

Allereerst is uiteraard het netje belangrijk. Deze zorgt voor een duidelijke scheidslijn tussen jouw helft en de helft van je tegenstander. Zorg ook dat dit netje goed is bevestigd is en goed is gespannen zodat het niet te slap hangt. Vaak als je thuis een tafel wilt opzetten is ruimte vaak het probleem.

 

Ruimte om hem op te bergen, maar ook voldoende ruimte om het spel optimaal te kunnen spelen. Het kan daarom handig zijn om een opklapbare tafeltennistafel aan te schaffen. Deze neemt veel minder ruimte in en kan op een zolder of in een schuur opgevouwen tegen de muur worden opgeborgen zodat deze netjes aan de kans staat zonder dat iemand er last van heeft.

 

Een ander voordeel van een opklapbare tafeltennistafel is dat hij makkelijk te verplaatsen is. In ingeklapte vorm kan hij gemakkelijk door de deuren worden gerold zodat je binnen een mum van tijd heerlijk kunt tafeltennissen.tafeltennis