Veelal op vakantie en campings kom je ze tegen, de tafeltennistafels. Veelal in de late uurtjes wordt er gebruik gemaakt van de tafels door meerdere camping gasten. Bij terugkomst van de vakantie overwegen veel mensen om zelf ook een tafeltennis tafel aan te schaffen. Dit kan best nog wat wikken en wegen met zich meebrengen, er is namelijk een ruime keuze als je een tafeltennistafel wil kopen. Hier onder kan je een paar tips vinden die je kunnen helpen bij de aanschaf.

 

Maak een keuze of je de tafel buiten in de tuin wil gaan gebruiken of voor een indoor tafel gaat. Tafels voor buiten gebruik zijn meestal duurder, duurzamer en voor tegen weersinvloeden beschermd. Wordt de tafel intensief gebruikt zoals op een school of bijvoorbeeld een camping, dan is het te adviseren om een betonnen tafel aan te schaffen. Deze hebben een vele langere levensduur dan de andere versies.

 

Daarnaast heb je ook nog de keuzes tussen inklapbare of vaste tafeltennistafels. De buiten exemplaren kan je meestal niet uitklappen. Bij de indoortafels is dit vaak wel het geval. Het voordeel hier van is dat het veel minder ruimte in beslag nemen bij het opbergen. Deze tafels zijn meestal ook voorzien van wieltjes, hierdoor zijn deze gemakkelijk te verplaatsen.

 

tafeltennistafel