Wanneer Far Cry 6 uitkomt, is nog een vraag. Veel mensen wachten op de releasedatum van het spel. Far Cry 6 is de nieuwste editie van de Far Cry series. De vorige games hebben een goede indruk achter gelaten en kon je overal in elke game winkel vinden. Er wordt verwacht dat Far cry 6 release date tussen juni en juli is. Dit is nog even wachten maar door de huidige informatie weten we dat de game al bijna af is en dat Ubisoft bezig is met het verbeteren van de game om ervoor te zorgen dat de game veel beter is dan haar voorganger.

 

Waar gaat Far Cry 6 over?

Far Cry 6 speelt zich af op een tropisch eiland dat wordt geregeerd door een dictator. Deze dictator wilt zijn macht natuurlijk niet verliezen. Jij speelt in deze third person game als een vrijheidsstrijder die de bevolking van het eiland moet bevrijden van deze dictatuur. Je vecht tegen het leger van deze kwaadaardige dictator. Lukt het jou om de bevolking te bevrijden en het eiland terug te geven aan de bevolking? De gevechten en avonturen in deze game vinden overal plaats door het eiland wat heel divers is.

 

Pluspunten van de game

De game heeft natuurlijk een goed aantal pluspunten. Het eiland heeft een heel divers landschap. Dat houdt in dat je veel verschillende dingen kunt ontdekken in de game. Ga op avontuur in het tropische oerwoud of vecht voor vrijheid in de hoofdstad. Daarnaast heeft de game de beste graphics. Dat is ook te verwachten van Ubisoft, die prachtige games ontwikkeld. Daarnaast kun je zien dat Assassins Creed ook een goede ontwikkeling heeft doorgebracht als je het vergelijkt met haar voorganger. Doordat de game dezelfde ontwikkelaar heeft kun je verwachten dat deze ontwikkelingen ook in de nieuwe Far Cry komt. Dit is natuurlijk veel belovend!