De stad Kos is al bijna 2400 jaar oud en bevindt zich op een Grieks eiland onder Bodrum. De stad bevat een mooi stuk geschiedenis. De omgeving rond het eiland is prachtig. Er is geen betere manier om Kos te verkennen via een boot of schip. Zo kan je niet alleen het hele eiland Kos verkennen maar ook de eilandjes eromheen!

 

Zeilen rond Kos

Wil je een boot of schip huren op Kos? Klik hier om online direct een boot te huren op Kos. Het eiland heeft verschillende bestemmingen voor zowel de beginner als ervaren zeiler. Het weer voor zeilen is goed en het eiland heeft veel beschutte baaien waar je niet makkelijk komt zonder schip.

 

Heb je geen vaarbewijs? Dat is geen probleem. Als je graag een zeilboot wilt huren maar niet kan varen kan je een schipper van Tubber inhuren. Deze schipper brengt je naar de mooiste plekjes van het eiland. Vanuit de haven van Kos kan je verder varen naar verschillende eilanden in de regio. Je zal genieten van mooi weer, helder water en lekker eten. Dit eiland is perfect voor je zomervakantie.

Je kan via Tubber een boot huren op Kos vanaf al 114 euro per dag. Alleen boten van professionele verhuurders zijn beschikbaar via onze website. De haven van Kos is gemakkelijk bereikbaar vanaf het vliegveld met maar 35 minuten rijden. Direct na de vlug kunt u alles regelen en op de boot stappen.

 

Waar kan je heen varen?

Er zijn verschillende eilanden rond Kos die je kan bezoeken. Zo kan je bijvoorbeeld naar een van de kleinere eilandjes varen of naar Rhodes. Je kan er ook voor kiezen de Turkse stad Bodrum te bezoeken die je aan de overkant van de haven al kan zien liggen. Wat wij ook echt aan je kunnen aanraden is om te varen door de Saronische Golf in Griekenland. De Saronische Golf ligt direct onder Athene en heeft veel mooie gebieden om met een boot te kunnen varen. Echt even checken dus of dit voor jou ook de moeite waard is!

 

Ben je overtuigd? Bekijk dan snel wat onze website heeft te bieden. Een boot huren in Kos of elk ander land van Europa kan gemakkelijk en snel via de website van Tubber. Wij zorgen er voor dat je altijd hartelijk wordt ontvangen en dat je de vakantie nooit meer gaat vergeten!